Davor Odobasic 1x1 1
digitalk Niš 2024

Davor Odobašić

Head of Business Development @ Helloworld

Davor se pridružio Helloworld-u i Infostudu u junu 2022. godine, donoseći sa sobom više od 15 godina bogatog iskustva u regrutaciji. Ima iskustvo u uspešnom vođenju firmi kroz promene i izazove primenom strateškog planiranja, postavljanjem ciljeva i sprovođenjem inicijativa koje podržavaju korporativne ciljeve i poslovne strategije.

Davor je ranije radio kao Country Manager za Kolektiv – Mojposao.ba, vodeću job board platformu i kompaniju za regrutaciju u Bosni i Hercegovini. Uspešno je privlačio vrhunske talente za vodeće regionalne i međunarodne kompanije u različitim sektorima, uključujući naftnu i gasnu industriju, medije, prodaju, informacione tehnologije, građevinarstvo, kao i industriju duvana i pića.

Davor poseduje širok spektar stručnosti u oblasti regrutacije, koji obuhvata sve faze regrutacionog procesa, od pronalaženja i privlačenja najboljih kandidata, preko njihovog procenjivanja i selekcije, do uspešnog zapošljavanja. Njegovo iskustvo uključuje akviziciju talenata, aktivno traganje za kandidatima, vođenje kampanja za privlačenje kandidata, kao i pružanje usluga procene i selekcije kandidata. Takođe, ima iskustvo u realizaciji RPO (Recruitment Process Outsourcing) projekata, kao i u mapiranju talenata i identifikaciji ključnih stručnjaka za različite sektore.

Predavanje

subota 26. oktobar

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Scroll to Top