petar milanovic 1x1 1
digitalk Media Days Niš 2024

Petar Milanovic

Owner @ NišDanas

Petar Milanović zajedno sa svojim timom vodi stranice NišDanas (@nis.danas) brenda koji je započeo iz ličnih potreba I digitalnog hobija koji je tokom više od dve godine postao prepoznatljiviji u Nišu i širom tog dela regije. Pored toga, aktivno radi u jednoj kompaniji, što mu pomaže da stiče dragoceno iskustvo u poslovnom svetu I praktičnom delu. Ima 19 godina, rođen je 2005. godine, i trenutno je student prve godine ekonomije, fokusirajući se na sticanje znanja i veština koje će mu koristiti u budućnosti.

Predavanje

petak 25. oktobar

10:00 - 10:20

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Case study: Brendiranje u digitalnom dobu: Naša priča danas – NišDanas

Ova prezentacija istražuje put brenda nis.danas u digitalnom dobu, fokusirajući se na strategije, izazove, neuspehe kao I uspehe koje smo postigli. Kroz analizu naših pristupa digitalnom marketingu i angažovanju zajednice, podelićemo iskustva o tome kako smo oblikovali trenutno tri segmenta (objave, usluge digitalnog marketinga I podcast) i povezali se sa publikom. 

Učesnici će imati priliku da saznaju više o alatima i tehnikama koje su nam pomogle da postanemo relevantan izvor informacija i relativno prepoznatljiv brend za građane Niša I okoline.

Scroll to Top