Epizoda 183: Ana Ninković

ana yt

Biografija:

Ana je diplomirani politikolog za međunarodne poslove koji je svoj put našao u telekomunikacijama i već 15 godina kroz različite role nadograđuje svoju ekspertizu. Ipak, kada bi se kroz svoju profesiju predstavljala, ne bi rekla da je vrhunski ekspert u telekomunikacijama iako jako dobro razume industriju i potrebe korisnika. Više se kroz pozicije na kojima je radila isprofilisala iz ugla odnosa sa ljudima, razumevanja i postavljanja procesa koji dugoročno mogu da doprinesu benefitima organizacije i kreiranju dugoročne strategije. Velika pasija i ljubav je u oblasti people developmenta, i kao najznačajnija iskustva navodi kada je mogla biznis da poveže sa razvojem ljudi što na trenunoj poziciji Innovation manager u A1 Srbija dosta radi i tome je posvećena. Za vrhunske timove smatra da su važne raznolike ekspertize i krosfunkcionalni rad, podržavanje autentičnost svakog člana tima kao i energičnost i duhovitost koje atmosferu mogu da održavaju razigranom.

Opis epizode:

I u ovoj epizodi Digitalk podcasta nastavljamo priču o inovacijama, samo iz malo drugačijeg ugla – iz ugla kompanija. Sagovornica nam je bila Ana Ninković, Innovation manager u kompaniji A1, ili kako ona više voli da se njena titula zove, Innovation evanđelista. Da onaj ko zagovara, sprovodi i edukuje druge kolege o inovacijama treba da bude strastven i radoznao, pokazala je upravo Ana u ovom razgovoru, nesebično deleći sa nam svoju energiju i strast koju unosi u svoju profesionalnu rolu u kompaniji. Uz konkretne primere internih i eksternih programa inoviranja u kompaniji A1, pričali smo o organizacionoj kulturi, koliko je važno razvijati kulturu inovacija, koliko treba kompanija da bude otvorena za inovacije da bi se one zapravo desile, i zašto je zapravo kompletnoj telco industriji potreban jedan reinvent. Sjajan i inspirativan razgovor sa kojim smo zaokružili jednu celinu priče o inovacijama u dve epizode Digitalk podcasta.

Ana Ninković, Innovation Manager @ A1 – https://www.linkedin.com/in/ana-ninkovi%C4%87-51120223/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Digitalne usluge Raiffeisen banke koje preporučujemo za mala i srednja preduzeća: https://bit.ly/481YW6j 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Vodič kroz digitalnu transformaciju” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top