milos radivojevic 1x1 1
digitalk Niš 2024

Miloš Radivojević

Head of Database Engineering @ Entain

Miloš Radivojević je konsultant za baze podataka, predavač i trener. Već dugo živi i radi u Beču, a više od 20 godina u raznim ulogama bavi se SQL Serverom. Radio je kao programer, dejtabejz developer, zatim kao nezavisni konsultant i trener, a poslednjih godina rukovodi tzv. dejtabejz inženjeringom u kompaniji Entain.

Veoma je aktivan u IT zajednici. Iza njega je bezmalo 200 predavanja, seminara i radionica na različitim konferencijama, događanjima i sastancima korisničkih grupa na mnogom meridijanu i paraleli. Sesije su mu godinama među najposećenijim, a tamo gde se javno evaluiraju ocene i participacija učesnika, poput Sinergije, više puta su proglašavane najboljima. Smatra da ga prethodne dve rečenice, uz poznanstvo sa organizatorima, kvalifikuju za predavanje na ovoj konferenciji.

Koautor je tri knjige o SQL Serveru, a ako Gospod poda i prokastrinacija popusti trebalo bi uskoro da se pojavi i četvrta, prva na srpskom jeziku.

Najviše voli da učestvuje na konferencijama na kojima može da se služi maternjim jezikom, jer je tu najmanje političke korektnosti, najviše smeha, a prateći program obično pokida.

Predavanje

petak 25. oktobar

18:45 - 19:30

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Keynote: IT konferencije i javni nastup - veštine koje osvajaju publiku

Scroll to Top