Lazar Krstic 1x1 1
digitalk Niš 2024

Lazar Krstić

Product Designer & Entrepreneur

Lazar Krstić od 2016. godine dizajnira digitalne proizvode za agencije, startupe, korporacije i IT kompanije, a još od 2012. je aktivan u rešavanju sopstvenih izazova što mu je donelo da svoj dečački projekat pretvori u platformu koju koriste hiljade ljudi širom sveta i dovede je sve do akvizicije 10 godina kasnije.

Nedavno je pokrenuo svoj startup Detachless, gde je takođe zaronio u rešavanje svog problema, a to je bila neefikasnost procesa od web dizajna do objavljivanja sajta na određenu adresu, gde pokušava sa svojim timom da optimizuje taj proces i ponudi dizajnerima alat i mogućnost da upravljaju celim procesom, bez potrebe dodatnog razvoja van Figme.

Predavanje

subota 26. oktobar

16:15 - 16:45

Podelite ovaj članak na društvenim mrežama:

Predavanje: Tvoj problem, tvoje rešenje, tvoj proizvod

Lazar će nam kroz iskustvo rešavanja svojih problema u dugogodišnjoj karijeri, predstaviti kroz šta je sve prošao od ranih dana i prvih koraka učenja dizajna i produktizacije svojih usluga i procesa. Otkriće nam kako to izgleda napustiti seniorsku poziciju u globalnoj IT kompaniji i pokrenuti svoj startup u 2024, kako se menjao Detachless od svog početka, u kom pravcu se kreće i kako tržište i potrebe korisnika to diktiraju.

Scroll to Top